Koeltoren revisie

Is er sprake van achterstallig onderhoud aan uw koeltoren of wilt u dit voorkomen en ervoor zorgen dat uw koeltoren nog lang mee gaat? Dan bent u bij Mr. GoodTower® aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in koeltoren revisie en kunnen hierin alles voor u regelen. Zo is uw koeltoren straks weer in topconditie en kunt u er nog lang op vertrouwen.

Voor een koeltoren revisie is specialistische vakkennis nodig. Daarover beschikken de professionals van Mr. GoodTower®. Wij weten dat koeltorens vaak in conditie achteruit kunnen gaan en weten ook precies wat we kunnen doen om u volledig te ontzorgen en te voorkomen dat uw koeltoren straks niet goed meer functioneert, met alle gevolgen van dien.

Reviseren, renoveren en reinigen

Koeltorens worden intensief gebruikt. Daarom is het erg belangrijk om ze goed te onderhouden. Veel van deze onderhoudswerkzaamheden moeten echt door specialisten uitgevoerd worden, anders bestaat de kans dat het toch niet goed gedaan wordt. Mr. GoodTower® neemt dat werk graag van u over; met de juiste kennis én materialen, voor optimaal resultaat.

De specialisten van Mr. GoodTower® werken vanuit Den Bosch en zijn opgeleid door Evapco. Dit betekent dat we veel vakkennis hebben van Evapco-installaties, maar onze kennis beperkt zich niet tot Evapco. Als u een koeltoren revisie wenst van een koeltoren van een ander merk, kunt u dus ook altijd contact met ons opnemen via 085 – 00 69 169.

Streef naar optimale beschikbaarheid

Mr. GoodTower® helpt u om te zorgen voor optimale beschikbaarheid van uw koeltoren. Dit kan door middel van revisie, maar ook door regelmatige inspectie en onderhoud. Of door waterbehandeling; dit voorkomt namelijk legionellagroei in de koeltorens en een mogelijke uitval van de toren die daardoor veroorzaakt kan worden. Dat wilt u natuurlijk vermijden!

Optimale beschikbaarheid geldt natuurlijk ook voor onze professionals. Wij zijn het officiële Nederlandse Service Center van Evapco en kunnen u daarom de beste en meest effectieve hulp bieden. Wij zorgen ervoor dat uw koeltoren na de revisie precies werkt als u dat wilt, op de meest efficiënte manier! Op die manier zorgt u goed voor uw investering én uw bedrijf.

Laat uw installatie renderen

Wij vinden het belangrijk dat u het maximale uit uw installatie kunt halen. U heeft hierin geïnvesteerd en wilt hier daarom zo goed en lang mogelijk van profiteren. Daar helpt Mr. GoodTower® graag bij. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw koeltorens altijd in optimale conditie blijven. Ze worden hier speciaal voor opgeleid en getraind door Evapco.

Zaken waarmee we u kunnen helpen zijn bijvoorbeeld het behandelen van water, de revisie, het reinigen en renoveren van koeltorens, technisch onderhoud en het uitvoeren van een legionella risico-inventarisatie. Uiteraard kunt u erop rekenen dat we al onze werkzaamheden op verantwoorde wijze uitvoeren en eventuele chemicaliën opvangen, neutraliseren en afvoeren.

Koeltoren revisie door een professional

Voor een koeltoren revisie is het van essentieel belang om een professional in te schaken. Die treft u zeker als u contact opneemt met Mr. GoodTower®. Als officieel Nederlands Service Center van Evapco kunt u erop rekenen dat u de juiste partij inschakelt voor alles wat met uw koeltoren te maken heeft. Wij hebben niet alleen de benodigde kennis, maar ook een ruime ervaring.

Wij bieden een professionele dienstverlening, die volledig gericht is op het realiseren van efficiënte, optimale installaties. Meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken voor een revisie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@good-tower.nl of 085 00 69 169. Het contactformulier op onze website invullen kan natuurlijk ook.