Onderhoud koeltoren

Industriële koeltorens werken alleen optimaal als ze ook goed onderhouden worden. Dat onderhoud kan verschillende vormen aannemen: het kan gaan om regulier onderhoud, maar ook om het repareren of vervangen van onderdelen, of zelfs het volledig renoveren van een toren. Welke vorm van onderhoud uw koeltoren ook nodig heeft, Mr. GoodTower® regelt het.

Mr. GoodTower® is hét officiële Nederlandse Service Center van Evapco en kan vanuit Den Bosch het onderhoud van koeltorens in heel het land verzorgen. Dit doen we uiteraard op uiterst vakkundige wijze. Al onze medewerkers worden getraind door Evapco en zijn gecertificeerd om professioneel onderhoud aan Evapco-installaties uit te voeren.

Evapco én veel andere merken

Wat misschien nóg wel belangrijker is: de medewerkers van Mr. GoodTower® zijn gespecialiseerd in het onderhouden van koeltorens en installaties van Evapco, maar beperken zich in hun werk niet tot dit merk. Wij voeren ook werkzaamheden uit aan installaties van andere merken. Hiervoor kunnen we bijvoorbeeld koelpakketten en druppelvangers vervangen.

Andere taken die we bijvoorbeeld uitvoeren zijn het reviseren of vernieuwen van motorreductoren, het verlageren van ventilatoren en motoren of zelfs het coaten van koeltorens. Op die manier is de koeltoren weer voor lange tijd beschermt tegen externe invloeden. Een koeltoren wordt immers zowel aan de binnen- als buitenkant aan veel blootgesteld.

Laat uw koeltoren technisch onderhouden door Mr. GoodTower®

Vakkundig technisch onderhoud is essentieel voor een lange levensduur van een koeltoren of verdampingscondensator. Dat is dan ook precies iets waar u Mr. GoodTower® voor in kunt schakelen. Wij zorgen voor volledig onderhoud en slaan daarbij geen onderdeel van uw koeltoren over. Zo smeren we lagers, verversen we tandwielkastolie en meten we trillingen.

Ook controleren we zaken als de sproeinozzels en het algemene sproeibeeld. Op die manier kunnen we beoordelen of er misschien nog bepaalde reparaties of aanpassingen nodig zijn aan uw koeltoren. Na dit onderhoud kunt u erop rekenen dat uw koeltoren weer maximaal en efficiënt kan functioneren en dat uw investering altijd optimaal blijft renderen. Jaar na jaar.

Ook voor legionella risico-inventarisatie

Mr. GoodTower® is niet alleen hét adres voor het onderhouden van uw koeltoren, wij kunnen u ook helpen bij het uitvoeren van de wettelijk verplichte legionella risico-inventarisatie. Als eigenaar van koeltorens bent u hiertoe verplicht volgens AI-32. Wij voeren dergelijke risico-inventarisaties uit, geheel volgens de richtlijnen die zijn opgesteld in AI-32 en ISSO 55.3.

Hierbij kijken we onder meer naar de risico’s die u loopt en hoe deze beperkt of vermeden kunnen worden. In dit kader wordt een beheersplan opgesteld met beheersmaatregelen en eventuele aanpassingen die aan de installatie gedaan kunnen worden. Uiteraard wordt dit plan uitvoerig met u besproken, zodat u hierin de juiste keuzes kunt maken en stappen kunt zetten.

Contact met Mr. GoodTower® voor onderhoud van uw koeltoren

Wilt u er ook zeker van zijn dat uw koeltoren precies het onderhoud krijgt dat nodig is? Dan is het inschakelen van een echte expert natuurlijk een voor de hand liggende keuze. En wat dat betreft is de keuze voor Mr. GoodTower® snel gemaakt. Mr. GoodTower® is hét officiële Nederlandse servicecenter van Evapco, dat goed en vakkundig onderhoud aan koeltorens levert.

Wij zorgen ervoor dat uw apparatuur optimaal efficiënt werkt, ook op langere termijn. Onze medewerkers zijn allemaal gekwalificeerd en gecertificeerd om aan Evapco-units te werken. Bovendien kunnen we u alle zorgen uit handen nemen; u kunt bij ons terecht voor onderhoud, maar ook voor reparaties, renovaties en onderdelen. Meer weten? Bel ons op 085 00 69 169.