Reinigen koeltorens

Om te voorkomen dat zich in koeltorens algen en legionellabacteriën ontwikkelen, is het belangrijk deze goed schoon te houden. En daarvoor moet natuurlijk niet alleen het juiste materiaal gebruikt worden, maar ook de juiste kennis en kunde. Daarvoor bent u bij Mr. GoodTower® aan het juiste adres. Wij bieden de vakkundige hulp die u nodig hebt.

Wij zijn gespecialiseerd in onder meer de reiniging van koeltorens. Hiervoor zijn wij zelfs speciaal opgeleid. Onze medewerkers worden door Evapco getraind in het reinigen van koeltorens en het uitvoeren van gerelateerde werkzaamheden. Hierdoor weten ze precies waar ze op moeten letten tijdens het reinigen van uw koeltorens. Dit zorgt voor maximaal resultaat.

Hét Evapco-servicepunt van Nederland

Mr. GoodTower® is niet zomaar een specialist, het is dé specialist in het reinigen van koeltorens. Mr. GoodTower® is zelfs het officiële Nederlandse servicecenter van Evapco. Dit betekent dat we precies weten hoe we Evapco koeltorens en verdampingscondensoren moeten reinigen. We weten hoe ze in elkaar zitten, wat belangrijk is en hoe ze het best onderhouden kunnen worden.

Uiteraard wil dat ook zeggen dat we zorgvuldig en met de juiste materialen aan de slag gaan. Dat zorgt voor optimale resultaten. We kijken aan de hand van uw koeltoren en vraag naar de best passende apparatuur en zorgen ervoor dat het onderhoud op vakkundige, grondige wijze wordt uitgevoerd. Hierdoor kan de koeltoren weer optimaal presteren, precies zoals het hoort.

Technisch onderhoud door de professionals

Mr. GoodTower® helpt niet alleen bij het reinigen van koeltorens, maar kan u ook van dienst zijn als het gaat om het uitvoeren van technisch onderhoud. Zoals u ongetwijfeld weet, is goed onderhoud aan uw Evapco koeltoren of verdampingscondensator ontzettend belangrijk voor een goede werking ervan. En dat is nu precies iets waar wij u bij kunnen helpen.

Mr. GoodTower® kan bijvoorbeeld trillingsmetingen uitvoeren, de tandwielkastolie verversen, de lagers smeren, de druppelvangers en koelpakketten controleren, de sproeinozzels en het sproeibeeld controleren. Waar nodig kunnen we vervolgens een reparatie of specifiek gericht onderhoud uitvoeren, zodat de koeltoren of verdampingscondensor daarna weer optimaal werkt en goed blijft werken.

Waterbehandeling tegen kalk, corrosie en legionella

Dat is echter niet het enige. Mr GoodTower® kan ook helpen bij waterbehandeling. Waarom dat nodig is? Het zorgt voor bescherming van koeltorens van binnenuit. Samen met Evapco hebben wij een heel slim waterbehandelingsprogramma opgesteld, dat werkt tegen kalk, corrosie en legionellabacteriën. Kortom; het is effectief tegen de belangrijkste problemen van koeltorens.

Dankzij deze samenwerking hebben wij de beschikking over hoogwaardige producten, die uitvoerig getest zijn. Hiermee kunnen we waterbehandelingen uitvoeren en uw koeltorens grondig reinigen. Het resultaat? Uw koeltorens in optimale staat.

Reinigen koeltorens: bel de specialist

Het reinigen van uw koeltorens laat u natuurlijk niet zomaar aan iedereen over; daarvoor schakelt u een specialist in. En daarvoor bent u bij Mr. GoodTower® aan het juiste adres. Wij zijn officieel Nederlands servicecenter van Evapco en zijn daarmee uitermate geschikt voor het reinigen van uw koeltorens. We hebben de kennis en ervaring die hiervoor nodig is in huis.

Bij ons kunt u rekenen op een professionele service die erop gericht is om uw installaties weer optimaal te laten draaien. U wilt toch ook het maximale uit uw investering halen? Aarzel niet, maar maak vandaag nog een afspraak of bel ons vrijblijvend voor meer informatie. Wij zijn te bereiken via 085 00 69 169. Een mailtje sturen naar info@good-tower.nl kan ook altijd.