Reiniging en onderhoud koeltorens

Volledige Service

De medewerkers van Mr. GoodTower zijn opgeleid door Evapco en vakkundig in reiniging en onderhoud van koeltorens. Met de juiste kennis van koeltorens bieden wij volledige service.

Vakkundige Service in Technisch onderhoud

Mr. GoodTower® is het officiële Nederlandse Service Center van Evapco en helpt niet alleen bij het reinigen van koeltorens, maar kan u ook van dienst zijn bij het uitvoeren van technisch onderhoud van koeltorens en verdampingscondensors.

Mr. GoodTower® kan bijvoorbeeld trillingsmetingen uitvoeren, de tandwielkastolie verversen, de lagers smeren, de druppelvangers en koelpakketten controleren, de sproeinozzels en het sproeibeeld controleren. Waar nodig kunnen we vervolgens een reparatie of specifiek gericht onderhoud uitvoeren, zodat de koeltoren of verdampingscondensor daarna weer optimaal werkt en goed blijft werken.

Vakkundige Service in Waterbehandeling

Dat is echter niet het enige: Mr GoodTower® kan ook helpen bij waterbehandeling. Waarom dat nodig is? Het zorgt voor bescherming van koeltorens van binnenuit. Samen met Evapco hebben wij een heel slim waterbehandelingsprogramma opgesteld, dat werkt tegen kalk, corrosie en legionellabacteriën. Kortom; het is effectief tegen de belangrijkste problemen van koeltorens.

Dankzij deze samenwerking hebben wij de beschikking over hoogwaardige producten, die uitvoerig getest zijn. Hiermee kunnen we waterbehandelingen uitvoeren en uw koeltorens grondig reinigen. Het resultaat? Uw koeltorens in optimale staat.

Kennis van Koeltorens

Mr. GoodTower® is het officiële Nederlandse Service Center van Evapco en vakkundig in reiniging en onderhoud van koeltorens. We hebben de kennis en ervaring die hiervoor nodig is in huis.

Bij ons kunt u rekenen op een professionele volledige service die erop gericht is om uw installaties weer optimaal te laten draaien. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie. Wij zijn te bereiken via 085 00 69 169. Een mailtje sturen naar info@good-tower.nl kan ook altijd.