Renovatie koeltorens

Renoveren koeltorens/verdampingscondensor

Mr. GoodTower geeft uw koeltoren een tweede leven!

Koeltoren renovatie heeft specialistische vakkennis nodig. Mr. GoodTower kan u helpen uw koeltoren een tweede leven te geven. Door onze ervaring weten wij dat koeltorens in conditie achteruit kunnen gaan door verschillende invloeden.

Koeltorens en verdampingscondensors worden namelijk blootgesteld aan zware condities. Binnenin woedt een ware wervelstorm van water en wind. Samen met de weers- en temperatuurinvloeden kan een koeltoren na jaren van betrouwbaar functioneren in capaciteit achteruit gaan.

Het vervangen van enkele onderdelen of het bijwerken van achterstallig onderhoud is dan niet meer genoeg. De koeltoren heeft op dat moment een juiste renovatie nodig om de koelcapaciteit te herstellen en de levensduur te verlengen. Mr. GoodTower heeft specialistische kennis om u hierin te adviseren.

Haal het maximale rendement uit uw koeltoren

Wanneer uw koeltoren toe is aan renovatie zal het rendement van de koeltoren lager zijn en de energiekosten hoger. Wacht niet te lang om de keuze te maken voor renoveren. Op die manier zorgt u goed voor uw investering én uw bedrijf.

Indien u twijfelt of uw koeltoren nog wel voldoende capaciteit levert, komen wij graag bij u voor een inspectie en zullen een plan van aanpak opstellen voor een renovatie van uw koeltoren. Onze renovatiewerkzaamheden voeren wij uit voor alle merken koeltorens.

Mr. GoodTower, het officiële Nederlandse Service Center van Evapco, maakt uw koeltoren in topconditie zodat u er nog lang op kunt vertrouwen! Met onze kennis van koeltorens, wordt uw installatie op een professionele wijze onderhouden! Lees hier ook over onze andere services!

Overweegt u een koeltoren renovatie, dan kunt u ons bereiken via info@good-tower.nl of 085 00 69 169. Het contactformulier op onze website invullen kan natuurlijk ook.