Werken bij 

Mr. GoodTower, De Koeltorenspecialist, met kennis van koeltorens!

Om onze klanten goed van dienst te zijn en ons marktaandeel verder uit te breiden, zoeken we een ondernemende

Service Manager

Mr. GoodTower is De Koeltorenspecialist en het Nederlands Service Center van Evapco! Wij verlenen volledige professionele service in efficiënt onderhoud en reparaties van koeltorens. Wij voegen structurele waarde toe aan de business van onze klanten door te zorgen dat koeltorens optimale prestaties behalen in energieverbruik, rendement en levensduur. Door support en trainingen vanuit de Evapco-fabriek zijn wij in staatgoede en brede ondersteuning te bieden aan onze klanten. Samen met onze verkoopafdeling bieden wij een totaalpakket voor advies, selectie, levering, service en onderhoud van Evapco-koeltorens en verlenen merkonafhankelijk service aan koeltorens.

Onderscheidend en trots
Je komt werken in een bedrijf dat trots is op wat ze doet. We hebben een hecht team die er voor elkaar staat, nauw samenwerkt. Als een collega hulp nodig heeft, staan we klaar om taken van elkaar over te nemen en elkaar te ondersteunen. Dit doe je door het laten spreken van je technische kennis en het onderbouwen van je voorstellen, waardoor ze volledig op je vertrouwen.

Wat houdt de functie van Service Manager in?
Als Service Manager is je voornaamste taak de klanten te ontzorgen en helpen en weet je op een inventieve en leuke manier deuren te openen en de nieuwsgierigheid van (potentiële) klanten te wekken. Je hebt een goed ontwikkeld communicatief en commercieel talent. Gladde verhalen heb jij niet nodig, want je weet heel goed wat je wel en niet te bieden hebt. Klanten vertrouwen je vanwege je kennis en eerlijkheid en weten dat je naast hen staat en gunnen je de business. En wij als collega’s werken natuurlijk graag met je samen. Je bent alert en actief en je kunt snel schakelen. In ons team weet je hoe te motiveren en te stimuleren. Vrijheid past bij jou en je weet er ook mee om te gaan. Je bent empathisch en klantvriendelijk, sociaal en verbaal sterk, praktijk- en doelgericht en communiceert op heldere wijze.

Wij bieden: 

  • Een zeer zelfstandige ondernemende en uitdagende functie binnen een snel groeiend bedrijf waarin jij het gezicht bent van Mr. GoodTower;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Keuze uit een bijpassende auto van de zaak;
  • Alle faciliteiten om goed te kunnen werken zoals een laptop en telefoon;
  • Flexibel werken voor een optimale balans tussen werk en privé;
  • Veel ruimte om te ondernemen met vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.


Jouw rol is slechts een startpunt, want bij Mr. GoodTower raak je nooit uitgeleerd. Je krijgt de ruimte om je eigen talent en ambitie te ontwikkelen. Je komt in een omgeving terecht waarin je continu wordt aangemoedigd om je kennis uit te breiden. En zelf invulling te geven aan jouw groeipad. Wil je aan de slag als Service Manager bij Mr. GoodTower, je schouders zetten onder een goed draaiende serviceorganisatie en structurele waarde toevoegen aan de business van jouw klant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bel ons voor het maken van een afspraak en kom op gesprek! Of solliciteer met onderstaande knop.

Bel: Koen Duiven 06-22 390 930, Koen is eigenaar van Mr. GoodTower.