Onderdelen Koeltorens

Originele koeltorenonderdelen

Voor elk merk koeltoren/verdampingscondensor!

Uw koeltoren is een belangrijke investering. Het is daarom van essentieel belang dat deze goed blijft werken en altijd in optimale conditie is. Alle afzonderlijke onderdelen van de koeltoren moeten optimaal functioneren om te zorgen voor een langere levensduur en optimaal rendement. Mr. GoodTower levert originele koeltorenonderdelen voor elk merk koeltoren/verdampingscondensor, zoals:

Aandrijfcomponenten

Electromotoren en Pompen

Geluiddemping

Koelpakketten/Vulpakketten

Ventilatoren

Vlotterkraan

Waterdistributiesystemen

Druppelvangers en Inlaatlouvres

Pijpenbundels en Koeltorensecties

Informeer naar de  mogelijkheden via onze contactpagina.

Mr. GoodTower is het officiële Nederlandse Service Center van Evapco. Dat betekent dat wij gelieerd zijn aan Evapco en dat wij onze koeltorenonderdelen rechtstreeks vanuit de fabriek betrekken. Hierdoor staan wij direct in contact met de ontwerpers en engineers waardoor altijd de juiste en op maat gemaakte onderdelen worden geleverd.

Wij zijn de koeltorenspecialist. Wij weten dan ook precies hoe uw koeltoren in elkaar zit en welke onderdelen ervoor nodig zijn om te komen tot een goede reparatie of renovatie. Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid door Evapco, en zijn zij dus op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen.

Heeft u originele koeltorenonderdelen nodig? Dan kunt u onder vermelding van het type- en serienummer van uw koeltoren/verdampingscondensor, eenvoudig onderdelen aanvragen zodat wij snel en gericht kunnen reageren. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via info@good-tower.nl of 085 00 69 16.