Pijpenbundels en Koeltorensecties

Pijpenbundels en Koeltorensecties 

Mr. GoodTower, uw koeltorenspecialist!

Uw koeltoren is een belangrijke investering. Het is van essentieel belang dat deze goed blijft werken en altijd in optimale conditie is. Alle afzonderlijke onderdelen van de koeltoren moeten optimaal functioneren om te zorgen voor een langere levensduur en optimaal rendement, zoals ook de pijpenbundels van uw koeltoren of verdampingscondensor.

De gepatenteerde Thermal-Pak-coils van Evapco met zijn unieke elliptische ontwerp, bieden een maximale warmteoverdracht met een minimale drukval en een lagere weerstand tegen luchtstroming. Thermal-Pak®-coils zijn vervaardigd uit staal en thermisch verzinkt en ook verkrijgbaar in roestvrij staal.

Onze pijpenbundels en koeltorensecties zijn geschikt voor elk merk koeltoren/verdampingscondensor.

Mr. GoodTower is het officiële Nederlandse Service Center van Evapco. Dat betekent dat wij gelieerd zijn aan Evapco en dat wij onze koeltorenonderdelen rechtstreeks vanuit de fabriek betrekken. Wij staan direct in contact met ontwerpers en engineers waardoor altijd de juiste en op maat gemaakte onderdelen worden geleverd. Hierdoor bent u verzekerd van behoud van koelcapaciteit. 

Wij zijn de koeltorenspecialist. Wij weten precies hoe uw koeltoren in elkaar zit en welke onderdelen ervoor nodig zijn om te komen tot een goede reparatie of renovatie. Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid door Evapco, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen.

Heeft u pijpenbundels en/of koeltorensecties voor uw koeltoren nodig? Onder vermelding van het type- en serienummer van uw koeltoren/verdampingscondensor, kunt u eenvoudig onderdelen aanvragen zodat wij snel en gericht kunnen reageren. Overweegt u koeltorenonderdelen vakkundig te laten monteren door ons, dan kunt u ons ook bereiken via info@good-tower.nl of 085 00 69 169.