Pijpenbundels en Koeltorensecties

Pijpenbundels en Koeltorensecties 

Mr. GoodTower, uw koeltorenspecialist!

Uw koeltoren is een belangrijke investering. Het is van essentieel belang dat deze goed blijft werken en altijd in optimale conditie is. Alle afzonderlijke onderdelen van de koeltoren moeten optimaal functioneren om te zorgen voor een langere levensduur en optimaal rendement, zoals ook de pijpenbundels van uw koeltoren of verdampingscondensor.

De gepatenteerde Thermal-Pak-coils van Evapco met zijn unieke elliptische ontwerp, bieden een maximale warmteoverdracht met een minimale drukval en een lagere weerstand tegen luchtstroming. Thermal-Pak®-coils zijn vervaardigd uit staal en thermisch verzinkt en ook verkrijgbaar in roestvrij staal.

Onze pijpenbundels en koeltorensecties zijn geschikt voor elk merk koeltoren/verdampingscondensor.

Mr. GoodTower is De Koeltorenspecialist en het Nederlands Service Center van Evapco. Dat betekent dat onze koeltorenonderdelen rechtstreeks vanuit de fabriek komen. Door direct contact met ontwerpers en engineers van Evapco kunnen wij de juiste en op maat gemaakte onderdelen leveren. Hierdoor bent u verzekerd van behoud van koelcapaciteit.

Mr. GoodTower weet welke onderdelen nodig zijn om tot een goede reparatie of renovatie te komen. Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid door Evapco, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen.

Onder vermelding van het type- en serienummer van uw koeltoren/verdampingscondensor, kunt u eenvoudig onderdelen aanvragen zodat wij snel en gericht kunnen reageren. Overweegt u koeltorenonderdelen vakkundig te laten monteren, dan kunt u ons ook bereiken via info@good-tower.nl of 085 00 69 169.