Vlotterkraan

Vlotterkraan

Voor elk merk koeltoren/verdampingscondensor!

Uw koeltoren is een belangrijke investering. En daarom van essentieel belang dat deze goed blijft werken en altijd in optimale conditie is. Alle afzonderlijke onderdelen van de koeltoren moeten optimaal functioneren om te zorgen voor een langere levensduur en optimaal rendement, zoals ook de vlotterkraan van uw koeltoren of verdampingscondensor.

In een koeltoren/verdampingscondensor wordt het water op niveau gehouden door een vlotterkraan.

Door middel van de vlotterbal wordt het waterniveau op peil gehouden. Als het niveau zakt, zakt de vlotterbal mee en gaat de vlotterkraan open. Het niveau in het bassin wordt door de vlotterkraan weer aangevuld en de vlotterbal komt omhoog waardoor de vlotterkraan van uw koeltoren of verdampingscondersor weer sluit.

Naast de mechanische vlotterkraan, leveren wij ook een electronische oplossing waarbij een meetsonde een modulerende klep aanstuurt. 

Mr. GoodTower is De Koeltorenspecialist en het Nederlands Service Center van Evapco. Dat betekent dat onze koeltorenonderdelen rechtstreeks vanuit de fabriek komen. Door direct contact met ontwerpers en engineers van Evapco kunnen wij de juiste en op maat gemaakte onderdelen leveren. Hierdoor bent u verzekerd van behoud van koelcapaciteit.

Mr. GoodTower weet welke onderdelen nodig zijn om tot een goede reparatie of renovatie te komen. Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid door Evapco, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen.

Onder vermelding van het type- en serienummer van uw koeltoren/verdampingscondensor, kunt u eenvoudig onderdelen aanvragen zodat wij snel en gericht kunnen reageren. Overweegt u koeltorenonderdelen vakkundig te laten monteren, dan kunt u ons ook bereiken via info@good-tower.nl of 085 00 69 169.