Waterdistributiesystemen

Waterdistributiesystemen

Voor elk merk koeltoren/verdampingscondensor!

Uw koeltoren is een belangrijke investering. En daarom van essentieel belang dat deze goed blijft werken en altijd in optimale conditie is. Alle afzonderlijke onderdelen van de koeltoren moeten optimaal functioneren om te zorgen voor een langere levensduur en optimaal rendement, zoals ook de onderdelen van het waterdistributiesysteem van uw koeltoren of verdampingscondensor.

Mr. GoodTower levert onderdelen voor uw waterdistributiesysteem of voor een compleet retrofitsysteem.

Oude waterdistributiesystemen kunnen worden vervangen door nieuwe hoofdleidingen met vertakkingen. Nieuwe sproeiers, rubber connectiedelen en geschroefde eindkappen zorgen ervoor dat het koelsysteem in goede conditie blijft zonder lekkages en verstoppingen.

Mr. GoodTower is De Koeltorenspecialist en het Nederlands Service Center van Evapco. Dat betekent dat onze koeltorenonderdelen rechtstreeks vanuit de fabriek komen. Door direct contact met ontwerpers en engineers van Evapco kunnen wij de juiste en op maat gemaakte onderdelen leveren. Hierdoor bent u verzekerd van behoud van koelcapaciteit.

Mr. GoodTower weet welke onderdelen nodig zijn om tot een goede reparatie of renovatie te komen. Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid door Evapco, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen.

Onder vermelding van het type- en serienummer van uw koeltoren/verdampingscondensor, kunt u eenvoudig onderdelen aanvragen zodat wij snel en gericht kunnen reageren. Overweegt u koeltorenonderdelen vakkundig te laten monteren, dan kunt u ons ook bereiken via info@good-tower.nl of 085 00 69 169.