Waterdistributiesystemen

Waterdistributiesystemen

Voor elk merk koeltoren/verdampingscondensor!

Uw koeltoren is een belangrijke investering. En daarom van essentieel belang dat deze goed blijft werken en altijd in optimale conditie is. Alle afzonderlijke onderdelen van de koeltoren moeten optimaal functioneren om te zorgen voor een langere levensduur en optimaal rendement, zoals ook de onderdelen van het waterdistributiesysteem van uw koeltoren of verdampingscondensor.

Mr. GoodTower levert onderdelen voor uw waterdistributiesysteem of voor een compleet retrofitsysteem.

Oude waterdistributiesystemen kunnen worden vervangen door nieuwe hoofdleidingen met vertakkingen. Nieuwe sproeiers, rubber connectiedelen en geschroefde eindkappen zorgen ervoor dat het koelsysteem in goede conditie blijft zonder lekkages en verstoppingen.

Mr. GoodTower is het officiële Nederlandse Service Center van Evapco. Dat betekent dat wij gelieerd zijn aan Evapco en dat wij onze koeltorenonderdelen rechtstreeks vanuit de fabriek betrekken. Wij staan direct in contact met ontwerpers en engineers waardoor altijd de juiste en op maat gemaakte onderdelen worden geleverd. Hierdoor bent u verzekerd van behoud van koelcapaciteit.

 

Wij zijn de koeltorenspecialist. Wij weten precies hoe uw koeltoren in elkaar zit en welke onderdelen ervoor nodig zijn om te komen tot een goede reparatie of renovatie. Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid door Evapco, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen. 

 

Heeft u een waterdistributiesysteem voor uw koeltoren nodig? Onder vermelding van het type- en serienummer van uw koeltoren/verdampingscondensor, kunt u eenvoudig onderdelen aanvragen zodat wij snel en gericht kunnen reageren. Overweegt u koeltorenonderdelen vakkundig te laten monteren door ons, dan kunt u ons ook bereiken via info@good-tower.nl of 085 00 69 169.