Koelpakketten/Vulpakketten

Koelpakket/Vulpakket

Voor elk merk koeltoren/verdampingscondensor!

Uw koeltoren/verdampingscondensor is een belangrijke investering. Het is van essentieel belang dat deze goed blijft werken en altijd in optimale conditie is. Alle afzonderlijke onderdelen van de koeltoren moeten optimaal functioneren om te zorgen voor een langere levensduur en optimaal rendement, zoals ook de koelpakketten/vulpakketten voor uw koeltoren of verdampingscondensor.

De originele koelpakketten/vulpakketten zijn vervaardigd uit stijve gethermovormde pvc-vellen en gelast voor maximale sterkte. De lichtgewicht hanteerbare pvc-bundels vereenvoudigen de montage waardoor arbeidskosten/-uren bespaard worden. 

De standaard vulpakketten zijn bestand tegen UV, rot, schimmel en waterbehandelingsmiddelen.

Er zijn verschillende soorten koelpakketten/vulpakketten beschikbaar:

  • Evap-Pak, efficiënt standaard pvc-pakket;
  • Wide-Pak, pvc-pakket met wijdere opening voor vuil water toepassingen;
  • Nerifill-, kunststofpakket voor water vervuild met grove verontreinigingen;
  • Titan-Pak, rvs-pakket voor corrosiegevoelige toepassingen of toepassingen met hoge temperatuur;
  • Uitvoering in polypropyleen (PP) is ook mogelijk.

Mr. GoodTower is het officiële Nederlandse Service Center van Evapco. Dat betekent dat wij gelieerd zijn aan Evapco en dat wij onze koeltorenonderdelen rechtstreeks vanuit de fabriek betrekken. Wij staan direct in contact met ontwerpers en engineers waardoor altijd de juiste en op maat gemaakte onderdelen worden geleverd. Hierdoor bent u verzekerd van behoud van koelcapaciteit.

Wij zijn de koeltorenspecialist. Wij weten precies hoe uw koeltoren in elkaar zit en welke onderdelen ervoor nodig zijn om te komen tot een goede reparatie of renovatie. Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid door Evapco, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen. 

Heeft u koelpakketten/vulpakketten voor uw koeltoren nodig? Onder vermelding van het type- en serienummer van uw koeltoren/verdampingscondensor, kunt u eenvoudig onderdelen aanvragen zodat wij snel en gericht kunnen reageren. Overweegt u koeltorenonderdelen vakkundig te laten monteren door ons, dan kunt u ons ook bereiken via info@good-tower.nl of 085 00 69 169.