Koelpakketten/Vulpakketten

Koelpakket/Vulpakket

Voor elk merk koeltoren/verdampingscondensor!

Uw koeltoren/verdampingscondensor is een belangrijke investering. Het is van essentieel belang dat deze goed blijft werken en altijd in optimale conditie is. Alle afzonderlijke onderdelen van de koeltoren moeten optimaal functioneren om te zorgen voor een langere levensduur en optimaal rendement, zoals ook de koelpakketten/vulpakketten voor uw koeltoren of verdampingscondensor.

De originele koelpakketten/vulpakketten zijn vervaardigd uit stijve gethermovormde pvc-vellen en gelast voor maximale sterkte. De lichtgewicht hanteerbare pvc-bundels vereenvoudigen de montage waardoor arbeidskosten/-uren bespaard worden. 

De standaard vulpakketten zijn bestand tegen UV, rot, schimmel en waterbehandelingsmiddelen.

Er zijn verschillende soorten koelpakketten/vulpakketten beschikbaar:

  • Evap-Pak, efficiënt standaard pvc-pakket;
  • Wide-Pak, pvc-pakket met wijdere opening voor vuil water toepassingen;
  • Nerifill-, kunststofpakket voor water vervuild met grove verontreinigingen;
  • Titan-Pak, rvs-pakket voor corrosiegevoelige toepassingen of toepassingen met hoge temperatuur;
  • Uitvoering in polypropyleen (PP) is ook mogelijk.

Mr. GoodTower is De Koeltorenspecialist en het Nederlands Service Center van Evapco. Dat betekent dat onze koeltorenonderdelen rechtstreeks vanuit de fabriek komen. Door direct contact met ontwerpers en engineers van Evapco kunnen wij de juiste en op maat gemaakte onderdelen leveren. Hierdoor bent u verzekerd van behoud van koelcapaciteit.

Mr. GoodTower weet welke onderdelen nodig zijn om tot een goede reparatie of renovatie te komen. Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid door Evapco, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen.

Onder vermelding van het type- en serienummer van uw koeltoren/verdampingscondensor, kunt u eenvoudig onderdelen aanvragen zodat wij snel en gericht kunnen reageren. Overweegt u koeltorenonderdelen vakkundig te laten monteren, dan kunt u ons ook bereiken via info@good-tower.nl of 085 00 69 169.