Druppelvangers en Inlaatlouvres

Druppelvangers en Inlaatlouvres 

Voor elk merk koeltoren/verdampingscondensor!

Uw koeltoren is een belangrijke investering en daarom van essentieel belang dat deze goed blijft werken en in optimale conditie is. Als de afzonderlijke onderdelen, zoals ook de druppelvangers en inlaatlouvres, van de koeltoren optimaal functioneren, wordt er een langere levensduur en optimaal rendement voor de koeltoren behaald en voorkom je tussentijdse stilstand.

Evapco-inlaatlouvres, houden het water binnen en vuil en zonlicht buiten het bassin van het koelsysteem. Het unieke niet vlakke ontwerp van lichtgewicht pvc zorgt voor een gemakkelijke watertoevoer naar het bassin. Inval van zonlicht is minimaal waardoor biologische groei wordt beperkt. Dit levert een besparing op van waterverbruik, onderhouds- en waterbehandelingskosten. 

PVC-druppelvangers, zijn bestand tegen uv en zijn zodanig gevormd zodat er 3 luchtstroomrichtingen plaatsvinden. Hierdoor wordt er zoveel mogelijk vocht uit de uitgaande luchtstroom gehaald. De druppelvangers zijn toepasbaar in axiaal en centrifugaal uitgevoerde koelsystemen. De Evapco-druppelvangers kunnen geleverd worden zonder frame, met FeZn-frame of met RVS304-frame afhankelijk van de huidige structuur van het toestel.

Evapco-inlaatlouvres en druppelvangers zijn geschikt voor elk merk koeltoren/verdampingscondensor.

Mr. GoodTower is De Koeltorenspecialist en het Nederlands Service Center van Evapco. Dat betekent dat onze koeltorenonderdelen rechtstreeks vanuit de fabriek komen. Door direct contact met ontwerpers en engineers van Evapco kunnen wij de juiste en op maat gemaakte onderdelen leveren. Hierdoor bent u verzekerd van behoud van koelcapaciteit.

Mr. GoodTower weet welke onderdelen nodig zijn om tot een goede reparatie of renovatie te komen. Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid door Evapco, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen.

Onder vermelding van het type- en serienummer van uw koeltoren/verdampingscondensor, kunt u eenvoudig onderdelen aanvragen zodat wij snel en gericht kunnen reageren. Overweegt u koeltorenonderdelen vakkundig te laten monteren, dan kunt u ons ook bereiken via info@good-tower.nl of 085 00 69 169.