Druppelvangers en Inlaatlouvres

Druppelvangers en Inlaatlouvres 

Voor elk merk koeltoren/verdampingscondensor!

Uw koeltoren is een belangrijke investering. Het is van essentieel belang dat deze goed blijft werken en altijd in optimale conditie is. Alle afzonderlijke onderdelen van de koeltoren moeten optimaal functioneren om te zorgen voor een langere levensduur en optimaal rendement, zoals ook de druppelvangers en inlaatlouvres van uw koeltoren.
 
PVC-druppelvangers, zijn bestand tegen uv en zijn zodanig gevormd zodat er 3 luchtstroomrichtingen plaatsvinden. Hierdoor wordt er zoveel mogelijk vocht uit de uitgaande luchtstroom gehaald. De druppelvangers zijn toepasbaar in axiaal en centrifugaal uitgevoerde koelsystemen. De Evapco-druppelvangers kunnen geleverd worden zonder frame, met FeZn-frame of met RVS304-frame afhankelijk van de huidige structuur van het toestel.

Evapco-inlaatlouvres, houden het water binnen en zonlicht buiten het bassin van uw koelsysteem. Het unieke niet vlakke ontwerp van lichtgewicht pvc zorgt voor een gemakkelijke watertoevoer naar het bassin. Inval van zonlicht is minimaal waardoor algengroei wordt beperkt. Dit levert een besparing op van waterverbruik, onderhoud en waterbehandelingskosten.

Evapco-druppelvangers en inlaatlouvres zijn geschikt voor elk merk koeltoren/verdampingscondensor.

Mr. GoodTower is het officiële Nederlandse Service Center van Evapco. Dat betekent dat wij gelieerd zijn aan Evapco en dat wij onze koeltorenonderdelen rechtstreeks vanuit de fabriek betrekken. Wij staan direct in contact met ontwerpers en engineers waardoor altijd de juiste en op maat gemaakte onderdelen worden geleverd. Hierdoor bent u verzekerd van behoud van koelcapaciteit. 

Wij zijn de koeltorenspecialist. Wij weten precies hoe uw koeltoren in elkaar zit en welke onderdelen ervoor nodig zijn om te komen tot een goede reparatie of renovatie. Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid door Evapco, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen. 

Heeft u druppelvangers en inlaatlouvres voor uw koeltoren nodig? Onder vermelding van het type- en serienummer van uw koeltoren/verdampingscondensor, kunt u eenvoudig onderdelen aanvragen zodat wij snel en gericht kunnen reageren. Overweegt u koeltorenonderdelen vakkundig te laten monteren door ons, dan kunt u ons ook bereiken via info@good-tower.nl of 085 00 69 169.