Ventilatoren

Ventilatoren

Voor elk merk koeltoren/verdampingscondensor!

Uw koeltoren is een belangrijke investering. Het is van essentieel belang dat deze goed blijft werken en altijd in optimale conditie is. Alle afzonderlijke onderdelen van de koeltoren moeten optimaal functioneren om te zorgen voor een langere levensduur en optimaal rendement, zoals ook de ventilatoren van uw koeltorens of verdampingscondensors.

Mr. GoodTower levert verschillende ventilatoren:

  • Centrifugaal ventilator;
  • Axiaal ventilator;
  • Low Sound ventilator;
  • Super Low Sound ventilator.

De Super Low Sound Fan van Evapco heeft extreem breed ontworpen ventilatorbladen en is geschikt voor geluidgevoelige applicaties waar de laagste geluidsniveaus gewenst zijn.

De FRP-ventilator maakt gebruik van een voorwaarts geveegd bladontwerp.

Mr. GoodTower is het officiële Nederlandse Service Center van Evapco. Dat betekent dat wij gelieerd zijn aan Evapco en dat wij onze koeltorenonderdelen rechtstreeks vanuit de fabriek betrekken. Wij staan direct in contact met ontwerpers en engineers waardoor altijd de juiste en op maat gemaakte onderdelen worden geleverd. Hierdoor bent u verzekerd van behoud van koelcapaciteit.

 

Wij zijn de koeltorenspecialist. Wij weten precies hoe uw koeltoren in elkaar zit en welke onderdelen ervoor nodig zijn om te komen tot een goede reparatie of renovatie. Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid door Evapco, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen. 

 

Heeft u ventilatoren voor uw koeltoren nodig? Onder vermelding van het type- en serienummer van uw koeltoren/verdampingscondensor, kunt u eenvoudig onderdelen aanvragen zodat wij snel en gericht kunnen reageren. Overweegt u koeltorenonderdelen vakkundig te laten monteren door ons, dan kunt u ons ook bereiken via info@good-tower.nl of 085 00 69 169.