Reiniging koeltorens

Reiniging koeltorens

Door Mr. GoodTower, voor alle merken koeltorens!

Mr. GoodTower is het officiële Nederlandse Service Center van Evapco en de koeltorenspecialist in de reiniging van koeltorens. Hierdoor weten wij hoe koeltorens/verdampingscondensors in elkaar zitten, hoe ze werken en hoe ze het beste onderhouden kunnen worden. Elk type koeltoren heeft een specifiek onderhoud nodig. Met onze kennis van koeltorens weten wij dan ook welke vakkundige reiniging uw koeltoren nodig heeft zodat deze weer optimaal presteert.

Reiniging en Waterbehandeling gaan hand in hand

Waterbehandeling zorgt voor bescherming van koeltorens van binnenuit. Samen met een door ons geselecteerde waterbehandelingsfirma is een waterbehandelingsprogramma opgesteld, dat werkt tegen kalk, corrosie en legionellabacteriën. Waterbehandeling helpt mee om uw koeltoren/verdampingscondensor in gezonde conditie te houden. Reiniging en waterbehandeling gaan daarom hand in hand; de reiniging wordt door Mr. GoodTower afgestemd op het waterbehandelingsprogramma dat van toepassing is op uw installatie.

Kennis van Koeltorens

Mr. GoodTower is het officiële Nederlandse Service Center van Evapco en vakkundig in reiniging en onderhoud van koeltorens. Met onze kennis en ervaring adviseren wij u graag zodat uw investering in uw koeltoren/verdampingscondensor het juiste resultaat levert.

Wij bieden u volledige professionele service die erop gericht is om uw installatie optimaal te laten draaien. Als u meer wilt weten over een reiniging voor uw installatie, een inspectiebezoek of over onze andere services, dan kunt u contact opnemen via info@good-tower.nl of 085 00 69 169.