Services

Volledige Professionele Service

Reiniging, Technisch onderhoud, Waterbehandeling, Renovatie koeltorens en verdampingscondensors, Legionella risico-inventarisatie

Mr. GoodTower heeft ruime kennis en ervaring van koeltorens en is vakkundig in reiniging, technisch onderhoud, waterbehandeling en renovatie van uw installatie. Hierdoor kan Mr. GoodTower u volledige professionele service bieden voor uw koeltoren/verdampingscondensor.

Vakkundige Service in Reiniging

Mr. GoodTower is het officiële Nederlandse Service Center van Evapco en de koeltorenspecialist in het reinigen van koeltorens/verdampingscondensors. Wij weten hoe koeltorens werken, hoe ze in elkaar zitten en hoe ze het beste onderhouden kunnen worden. Wij kijken naar het type koeltoren en bespreken samen met u welke vakkundige reiniging uw koeltoren nodig heeft zodat deze weer optimaal presteert.

Vakkundige Service in Technisch onderhoud

Mr. GoodTower verzorgt ook het technisch onderhoud van uw koeltoren/verdampingscondensor.

Het technisch onderhoud door Mr. GoodTower bestaat onder andere uit het uitvoeren van trillingsmetingen, het verversen van tandwielkastolie, het smeren van lagers, het controleren van druppelvangers en koelpakketten, sproeinozzels en sproeibeeld. Na een inspectiebezoek kunnen wij een reparatie of specifiek gericht onderhoud uitvoeren en eventueel koeltorenonderdelen vervangen, zodat uw koeltoren of verdampingscondensor weer optimaal functioneert. Deze Evapco-koeltorenonderdelen zijn ook beschikbaar voor andere merken koeltorens/verdampingscondensors.

Vakkundige Service in Waterbehandeling

Mr GoodTower biedt u ook de beste waterbehandeling. Waterbehandeling zorgt voor bescherming van koeltorens van binnenuit. Samen met een door ons geselecteerde waterbehandelingsfirma is een specifiek waterbehandelingsprogramma opgesteld met optimale werking tegen kalk, corrosie en biologische groei, waaronder legionellabacteriën. Goede waterbehandeling is essentieel om uw koeltoren/verdampingscondensor in gezonde conditie te houden en waarborgt een lange levensduur.

Vakkundige Service in Renovatie

Uw koeltoren is een belangrijke investering. Het is van essentieel belang dat deze goed blijft werken en altijd in optimale conditie is. Mr GoodTower adviseert u met veel kennis bij renovatie van uw koeltoren/verdampingscondensor. Koeltorens/verdampingscondensors draaien non-stop en kunnen in conditie achteruit gaan doordat onderdelen aan vervanging toe zijn. Wanneer uw koeltoren aan renovatie toe is, zal het rendement van de koeltoren lager zijn en de energiekosten hoger. Met onze vakkundige service in renovatie zorgen wij ervoor dat alle afzonderlijke onderdelen van de koeltoren optimaal functioneren. Uw installatie krijgt hierdoor een langere levensduur en optimaal rendement. 

Legionella risico-inventarisatie als service voor koeltorens

Mr. GoodTower kan u ook helpen bij het uitvoeren van de wettelijk verplichte legionella risico-inventarisatie. Als eigenaar van koeltorens bent u hiertoe verplicht volgens AI-32. Wij voeren dergelijke risico-inventarisaties uit, geheel volgens de richtlijnen die zijn opgesteld in AI-32 en ISSO 55.3.

Hierbij kijken we onder meer naar de risico’s die u loopt en hoe deze beperkt of vermeden kunnen worden. In dit kader wordt een beheersplan opgesteld met beheersmaatregelen en eventuele aanpassingen die aan de installatie gedaan kunnen worden. Uiteraard wordt dit plan schriftelijk aan u gerapporteerd, zodat u hierin de juiste keuzes kunt maken en stappen kunt zetten.

Inspectiebezoek koeltoren

Mr. GoodTower is de koeltorenspecialist voor alle vragen over koeltorens en verdampingscondensors. Als u behoefte heeft aan advies of een second opinion over de conditie van uw installatie dan kunnen wij dit met onze kennis en ervaring geven. Wij lossen graag kleine en grote vraagstukken voor u op!

Tijdens een inspectiebezoek beoordelen wij de actuele status van uw installatie en leggen wij onze bevindingen vast in een gedetailleerde rapportage. Met deze rapportage worden openstaande vraagstukken duidelijk en adviseren wij u over de te nemen aanpassingen om uw installatie te optimaliseren.

Na het inspectiebezoek ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte voor de uit te voeren aanpassingen.

Kennis van Koeltorens

Mr. GoodTower is het officiële Nederlandse Service Center van Evapco en vakkundig in reiniging en onderhoud van koeltorens. Met onze kennis en ervaring adviseren wij u graag zodat uw investering in uw koeltoren/verdampingscondensor het juiste resultaat levert.

Wij bieden u volledige professionele service die erop gericht is om uw installatie optimaal te laten draaien. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wij zijn te bereiken via 085 00 69 169. Een mailtje sturen naar info@good-tower.nl kan ook altijd.