Geluiddemping

Geluiddemping

Mr. GoodTower, de koeltorenspecialist!

Mr. GoodTower biedt u verschillende mogelijkheden voor het toepassen van geluiddemping voor uw koeltoren/verdampingscondensor. De locatie van een koeltoren/verdampingscondensor kan namelijk een limiet stellen aan het toegestane geluidsniveau volgens de bouw- en hinderwetvergunning. De beperking van het geluid van een koeltoren speelt hierdoor een steeds belangrijkere rol.

Bij een axiaal systeem is het geluidsniveau te verlagen door het inbouwen van watergeluidsdempers, zoals een Low Sound ventilator of Super Low Sound ventilator.

Bij een centrifugaal systeem wordt gebruik gemaakt van:

  • inlaatgeluiddempers;
  • uitlaatgeluiddempers;
  • discharge hood: recht of taps toelopende afvoerkappen, afhankelijk van de vereisten van de locatie.

Mr. GoodTower is het officiële Nederlandse Service Center van Evapco. Dat betekent dat wij gelieerd zijn aan Evapco en dat wij onze koeltorenonderdelen rechtstreeks vanuit de fabriek betrekken. Hierdoor staan wij direct in contact met ontwerpers en engineers waardoor altijd de juiste en op maat gemaakte onderdelen worden geleverd.

Wij zijn de koeltorenspecialist. Wij weten precies hoe uw koeltoren in elkaar zit en welke onderdelen ervoor nodig zijn om te komen tot een goede reparatie of renovatie. Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid door Evapco, en zijn zij dus op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen.

Heeft u geluiddemping voor uw koeltoren/verdampingscondensor nodig? Onder vermelding van het type- en serienummer van uw koeltoren/verdampingscondensor, kunt u eenvoudig onderdelen aanvragen zodat wij snel en gericht kunnen reageren. Overweegt u koeltorenonderdelen vakkundig te laten monteren door ons, dan kunt u ons ook bereiken via info@good-tower.nl of 085 00 69 169.