Geluiddemping

Geluiddemping

Mr. GoodTower, de koeltorenspecialist!

Mr. GoodTower biedt u verschillende mogelijkheden voor het toepassen van geluiddemping voor uw koeltoren/verdampingscondensor. De locatie van een koeltoren/verdampingscondensor kan namelijk een limiet stellen aan het toegestane geluidsniveau volgens de bouw- en hinderwetvergunning. De beperking van het geluid van een koeltoren speelt hierdoor een steeds belangrijkere rol.

Bij een axiaal systeem is het geluidsniveau te verlagen door het inbouwen van watergeluidsdempers, zoals een Low Sound ventilator of Super Low Sound ventilator.

Bij een centrifugaal systeem wordt gebruik gemaakt van:

  • inlaatgeluiddempers;
  • uitlaatgeluiddempers;
  • discharge hood: recht of taps toelopende afvoerkappen, afhankelijk van de vereisten van de locatie.

Mr. GoodTower is De Koeltorenspecialist en het Nederlands Service Center van Evapco. Dat betekent dat onze koeltorenonderdelen rechtstreeks vanuit de fabriek komen. Door direct contact met ontwerpers en engineers van Evapco kunnen wij de juiste en op maat gemaakte onderdelen leveren. Hierdoor bent u verzekerd van behoud van koelcapaciteit.

Mr. GoodTower weet welke onderdelen nodig zijn om tot een goede reparatie of renovatie te komen. Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid door Evapco, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen.

Onder vermelding van het type- en serienummer van uw koeltoren/verdampingscondensor, kunt u eenvoudig onderdelen aanvragen zodat wij snel en gericht kunnen reageren. Overweegt u koeltorenonderdelen vakkundig te laten monteren, dan kunt u ons ook bereiken via info@good-tower.nl of 085 00 69 169.