Mr. GoodTower heeft VCA** certificering upgrade behaald

Mr. GoodTower is zich bewust van de risico’s op de werkvloer en is daarom VCA** gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. 

Het VCA**-certificaat geeft hiermee de zekerheid dat de werkzaamheden uitgevoerd worden volgens het VGM-beheersysteem dat voldoet aan de betreffende wet-en regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Dit vinden wij belangrijk voor alle medewerkers, en is zeker ook van belang om het niveau van onze dienstverlening te waarborgen voor onze opdrachtgevers.

Kennis van Koeltorens

Mr. GoodTower is het officiële Nederlandse Service Center van Evapco en vakkundig in reiniging en onderhoud van koeltorens. Met onze kennis en ervaring adviseren wij u graag zodat uw investering in uw koeltoren/verdampingscondensor het juiste resultaat levert.

Wij bieden u volledige professionele service die erop gericht is om uw installatie optimaal te laten draaien. Als u meer wilt weten over een reiniging voor uw installatie, een inspectiebezoek of over onze andere services, dan kunt u contact opnemen via info@good-tower.nl of 085 00 69 169.

Mr. GoodTower is uw koeltorenspecialist voor alle vragen over koeltorens en verdampingscondensors.